Advertisement

Antalyada Yangın / Antalya'da çöp toplama merkezinde yangın | NTV / More images for antalyada yangın »

Antalyada Yangın / Antalya'da çöp toplama merkezinde yangın | NTV / More images for antalyada yangın ». Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. More images for antalyada yangın » Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver !

Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya manavgat da çıkan yangın dörtbir tsrafı sarmış durumda yangının içinde kalan inekler ve yabanı hayvanlar ise yanarak ölüyor çiftci ağlıyor More images for antalyada yangın »

Antalya'da yangın çıktı
Antalya'da yangın çıktı from www.mygazete.com
Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü.

Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı.

Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı.

Antalya'da yeni yangın: Bir mahalle boşaltıldı
Antalya'da yeni yangın: Bir mahalle boşaltıldı from i.gazeteduvar.com.tr
Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Jun 29, 2020 · antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı.

Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü.

Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. More images for antalyada yangın » Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Jun 29, 2020 · antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı.

Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya manavgat da çıkan yangın dörtbir tsrafı sarmış durumda yangının içinde kalan inekler ve yabanı hayvanlar ise yanarak ölüyor çiftci ağlıyor Müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. More images for antalyada yangın »

Antalya Festival Çarşısı'nda yangın - Türkiye Haberleri
Antalya Festival Çarşısı'nda yangın - Türkiye Haberleri from i.pstimaj.com
Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver ! Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Kısımda saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir. Antalya manavgat da çıkan yangın dörtbir tsrafı sarmış durumda yangının içinde kalan inekler ve yabanı hayvanlar ise yanarak ölüyor çiftci ağlıyor Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor.

Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana.

Jul 22, 2021 · antalya'da fabrikada yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jul 22, 2021 · antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Oct 06, 2020 · antalya'da orman yangını 6 ekim 2020, 16:09 tarihinde eklendi antalya'nın gündoğmuş ilçesinde, dağlık bölgede orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 29, 2020 · antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. More images for antalyada yangın » Antalya'da soğuk hava deposunda yangın antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya manavgat da çıkan yangın dörtbir tsrafı sarmış durumda yangının içinde kalan inekler ve yabanı hayvanlar ise yanarak ölüyor çiftci ağlıyor Aug 19, 2020 · antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı.

Posting Komentar

0 Komentar